Oscarsgalans goodiebags

När det kommer till Oscarsgalan så är det galornas gala och då snålas det varken med glittret på klänningarna eller innehållet i goodiebagsen.

7586154-oscar-pris-vid-oscarsgalanOscarsgalan är en stor högtid och en kväll där stjärnorna verkligen får lysa och alla filmentusiaster får slå sig ner och hålla tummarna att deras favoritfilm får en massa priser samt att man får höra på mängder av fantastiska tal. För visst märks det att amerikanare har blivit skolad i retorik sedan barnsben? Deras tar rinner på så bra att man blir tårögd. Men, låt oss nu lämna galakläder, tacktal och att Birdman blev bästa film till vad som döljer sig i välkomstpåsarna.

Innehåll för över en miljon kronor

När man tänker på goodiebags i Sverige så far tankarna snabbt till schampon, bilbiljetter, tidningsprenumerationer eller liknande små men naggande goda saker som kan vara bra i vardagen. Får du en bra stol på Oscars kan du räkna med varma resor och andra exklusiva produkter och rabatter som vem som helst får svindel av säger en artikel på Aftonbladet. Bland annat får stjärnorna, som redan kan resa vart de vill utan att det svider i plånboken en vistelse på tre dagar i en resort i Toscana, tågresa i Kanada samt exklusiva hudvårdsprodukter som en vanlig dödlig skulle få säga nej till på grund av att man måste betala hyran nästa månad.

Dyr drömtolkning

För alla de nominerade får de även en härlig drömtolkning av hypade Olessia Kantor som kommer flyga ut till alla stjärnor för lite drömtydning, en tolkning som går på ungefär 170 000 kronor så man får hoppas att hon lyckas pricka in något. Lägger man ihop allt innehåll får man en summa på 125 000 dollar, vilket överstiger en miljon kronor.

Oscarsgalan är över för den 87:e gången och filmer som Birdmen, Boyhood och The theory of everything kan man säga blev helt klart mest hyllade. Ett tips om man vill kamma hem en påse är att läsa på om film, kanske läsa vår artikel om klassiker, se massa filmer och ta lektioner och lyckas få en roll i en film som blir nominerad och detta gärna till den 90:e gången då man inte ens vågarspekulera i vad som kommer gömma sig då i påsen.