Övernaturligt i serier

Filmer som Poltergeist, Exorsisten, Brain dead och många tusen andra övernaturliga filmer finns det gott om. Men, det kommer bara allt mer övernaturligt i tv-seriernas värld. Varför? Kanske för att vår fascination för det ockulta och det vi inte kan sätta ord på är en kittlande tanke och lockar många människor. Det finns ett stort utbud och massor av pengar att tjäna då produktionsbolagen vet att det finns människor som kommer att titta.  Vill du både se andar och andra övernaturliga ting samtidigt som du själv tar reda på mer om vart du kommer ifrån och hur dina avlägsna och döda släktingar mår så rekommenderas det att du klickar dig vidare till Sierskan på deras hemsida.

Serier som fångat oss

Det finns många serier som fångat våra intressen och hållit oss kvar i flera säsonger. Några exempel är Buffy och vampyrerna som kom 1997 och är en fortsättning på den film som kom ut 1992. Sedan kom serien Förhäxad 1998 med de tre systrarna och den magiska boken där de bekämpade ondskan i San Fransisco. Efter dessa serier kom Supernaturar som då handlar om två bröder i deras kamp mot ondskan. Den röda tråden i alla serier är att dessa människor är utvalda och de ska rädda oss vanliga dödliga. Så, egentligen, vem vet, det kanske finns riktiga vampyrdråpare eller böcker med magiska krafter? För, vi kan ju inte bevisa motsatsen?

Oavsett om vi tror eller inte tror på en annan värld och övernaturliga varelser så förtrollar dessa typer av serier miljontals människor världen över. Även om denna genre inte platsar på DNs topp fem lista över serier att se.