Sommarfilm

Filmkvällar är bland det mysigaste man kan ha och i sommar är den stora trenden utomhusbio. Men du behöver inte trängas med flera andra filmälskare, du kan enkelt ordna samman mysiga bio hemma.

Den bästa filmkvällen är den man har hemma i sällskap av personer man bryr sig om, så som vänner och familj. Men ett hett tips är att anordna en utebiograf hemma i trädgården. Det enda du behöver är en stor vägg som är relativt slät, en projektor och ett bra högtalarset. Sen behöver man även en bra film att titta på och ett tips är att streama en film online som man inte sett tidigare. Det enklaste är att gå in på film2home och hyra en av deras nyheter för att på så vis göra upplevelsen så lik en riktig bioupplevelse som möjligt. Det som kan tyckas vara problematiskt med denna idé är om man själv inte äger en projektor men som tur är finns det många uthyrare av allt man behöver. Det lättaste sättet att hitta en uthyrare är att söka på nätet och i ens närområde för då brukar man hitta uthyrarna med de bästa priserna.

Anordna den bästa filmkvällen

Det absolut lättaste sättet att skapa en bra stämning inför en filmkväll hemma i vardagsrummet eller ute på tomten är att börja kvällen med en god middag med exempelvis tacos och läsk. Efter eller kanske redan under middagen är det dags att sätta igång filmen. Tänk då på att sommarkvällar är ljusa så det kan bli lite problematiskt att ha sin filmkväll utomhus tidigt under kvällen. Därför kan det vara bra att vänta ett tag och istället att ha dem sent på kvällen eller under sensommaren då mörkret börjar komma tillbaka. Inomhus går det dock lättare då det bara är att täcka sina fönster och övriga ljusinsläpp ordentligt.